La Noche Blanca – White Party!

Lauantaina 8.7.2023 SisĂ€sataman Terassilla luvassa on La Noche Blanca! 💃 Bileiden pukukoodina toimii tottakai valkoinen vĂ€ri! Nyt on siis tĂ€ydellinen tilaisuus kaivaa esiin valkoiset kesĂ€mekot, tai vaikkapa farkut ja kauluspaidat✹ Luvassa on unohtumaton ilta, sillĂ€ valkeana kesĂ€yönĂ€ valkoisiin pukeutunutta juhlakansaa viihdyttÀÀ kukas muu kuin Boom City DJs!

VAASAN SUURIN MM-KISAKATOMO JÄTTISCREENILTÄ 18. – 26.5.2024

Te pyysitte, me toimitamme yhdessĂ€ Ledgrupfi kanssa nĂ€ytĂ€mme Suomen jÀÀkiekon MM-ottelut ja ratkaisupelit SisĂ€sataman Terassilla lauantaista 18.5. alkaen. (sÀÀvarauksella!) SisĂ€sataman jĂ€ttiscreenin ottelut: La 18.5. klo 17.20 SUOMI-KANADA Ma 20.5. klo 21.20 SUOMI- TANSKA Ti 21.5. klo 21.20 SUOMI -SVEITSI To 23.5. klo 17.20 PUOLIVÄLIERÄ 1/2

90-luku soittaa!

Perjantaina 14.7. 2023 SisĂ€sataman Terassi tekee aikahypyn 90-luvulle! Te rakkaat asiakkaamme olette toivoneet ysĂ€ribileitĂ€ ja huomenna tuo toive toteutuu! Saavu siis paikalle 90-luvun hirv… siis hienoimpiin asusteihin sonnustautuneena, sillĂ€ illan paras asu palkitaan! YsĂ€rikansaa viihdyttÀÀ Sisiksen ikioma DJ Malle! NĂ€ihin odotettuihin teemajuhliin SisiksellĂ€ on vain

La Noche Blanca – White Party!

Lauantaina 8.7.2023 SisĂ€sataman Terassilla luvassa on La Noche Blanca! 💃 Bileiden pukukoodina toimii tottakai valkoinen vĂ€ri! Nyt on siis tĂ€ydellinen tilaisuus kaivaa esiin valkoiset kesĂ€mekot, tai vaikkapa farkut ja kauluspaidat✹ Luvassa on unohtumaton ilta, sillĂ€ valkeana kesĂ€yönĂ€ valkoisiin pukeutunutta juhlakansaa viihdyttÀÀ kukas muu kuin Boom

Boom City DJs palaa Sisikselle!

Viime kesÀn suosituimpia iltoja SisÀsataman Terassilla olivat Boom City DJs:n tÀhdittÀmÀt bileillat! Asiakkaamme toivoivat tottakai heitÀ myös tÀmÀn vuoden kesÀiltojen tunnelmaa nostattamaan, ja me olemme kuulleet nuo toiveet! Takuuvarmaa Boom City DJ:n juhlafiilistÀ on tarjolla SisiksellÀ tÀnÀ kesÀnÀ seuraavasti: Lauantaina 1.7. 2023 Lauantaina 8.7.2023 Lauantaina

Juhannus upeissa merimaisemissa?

Juhannusta voi viettÀÀ upeissa maisemissa myös kaupungissa. Olemme avoinna ja palvelemme keskikesÀn juhlijoita myös juhannuksena 2023! Lauantaina 24.6. tunnelmaa nostattaa DJ SBN. MikÀli missasit hÀnen aiemman keikkansa sisiksellÀ, nyt on aika korjata tapahtunut erhe! Fiilis oli tuolloin huikea ja saimme nauttia yhdestÀ kesÀn hauskimmista illoista.

Vaasan upein ulkoilma-kisakatsomo!

SisÀsataman Terassin ulkoilma-kisakatsomo on saanut huikean vastaanoton! Ja tÀmÀnhÀn ymmÀrtÀÀ kyllÀ, sillÀ puitteet ovat aivan tÀydelliset. Aurinkoa, merimaisemaa, kylmÀÀ juotavaa, ystÀvÀllistÀ palvelua sekÀ tietysti se tÀrkein, eli suuren ihmisjoukon luoma huikea tunnelma! Seuraa ilmoittelua sosiaalisen median kanavissamme, joista löydÀt ajankohtaiset tiedot aukioloajoista! Kisakatsomo on avoinna