La Noche Blanca 8.7.2023!

PĂ„ lördagen 8 juli 2023 Ă€r det dags för La Noche Blanca! 💃 Den vita fĂ€rgen fungerar sĂ„klart som festens klĂ€dkod! SĂ„ nu Ă€r det perfekta tillfĂ€llet att grĂ€va fram din vita sommarklĂ€nning, eller till exempel jeans och skjortor✹ Det kommer att bli en oförglömlig kvĂ€ll, för under den vita sommarnatten kommer de vitklĂ€dda festfolket att underhĂ„llas av ingen mindre Ă€n Boom City DJs!

La Noche Blanca 8.7.2023!

PĂ„ lördagen 8 juli 2023 Ă€r det dags för La Noche Blanca! 💃 Den vita fĂ€rgen fungerar sĂ„klart som festens klĂ€dkod! SĂ„ nu Ă€r det perfekta tillfĂ€llet att grĂ€va fram din vita sommarklĂ€nning, eller till exempel jeans och skjortor✹ Det kommer att bli en oförglömlig

BOOM CITY DJs ÄR TILLBAKA!

Förra sommarens populÀraste kvÀllar pÄ Inre Hamnens Terrass var festkvÀllarna med Boom City DJs i huvudrollen! VÄra kunder önskade sÄklart att de skulle lyfta stÀmningen i Är ocksÄ och de önskemÄlen har vi hört! Boom City DJs bjuder pÄ garanterade partyvibbar pÄ Inre Hamnens Terrass