Vaasan upein ulkoilma-kisakatsomo!

Sisäsataman Terassin ulkoilma-kisakatsomo on saanut huikean vastaanoton! Ja tämänhän ymmärtää kyllä, sillä puitteet ovat aivan täydelliset. Aurinkoa, merimaisemaa, kylmää juotavaa, ystävällistä palvelua sekä tietysti se tärkein, eli suuren ihmisjoukon luoma huikea tunnelma!

Seuraa ilmoittelua sosiaalisen median kanavissamme, joista löydät ajankohtaiset tiedot aukioloajoista! Kisakatsomo on avoinna aina, kun Suomen kesäsää sen sallii! Suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin! Teemme kyllä parhaamme mukaan tilaa kaikille kisakatsomoon saapuville!

 

VAASAN SUURIN MM-KISAKATOMO JÄTTISCREENILTÄ 18. – 26.5.2024

Te pyysitte, me toimitamme yhdessä Ledgrupfi kanssa näytämme Suomen jääkiekon MM-ottelut ja ratkaisupelit Sisäsataman Terassilla lauantaista 18.5. alkaen. (säävarauksella!) Sisäsataman jättiscreenin ottelut: La 18.5. klo 17.20 SUOMI-KANADA Ma 20.5. klo 21.20 SUOMI- TANSKA Ti 21.5. klo 21.20 SUOMI -SVEITSI To 23.5. klo 17.20 PUOLIVÄLIERÄ 1/2

90-luku soittaa!

Perjantaina 14.7. 2023 Sisäsataman Terassi tekee aikahypyn 90-luvulle! Te rakkaat asiakkaamme olette toivoneet ysäribileitä ja huomenna tuo toive toteutuu! Saavu siis paikalle 90-luvun hirv… siis hienoimpiin asusteihin sonnustautuneena, sillä illan paras asu palkitaan! Ysärikansaa viihdyttää Sisiksen ikioma DJ Malle! Näihin odotettuihin teemajuhliin Sisiksellä on vain

La Noche Blanca – White Party!

Lauantaina 8.7.2023 Sisäsataman Terassilla luvassa on La Noche Blanca! 💃 Bileiden pukukoodina toimii tottakai valkoinen väri! Nyt on siis täydellinen tilaisuus kaivaa esiin valkoiset kesämekot, tai vaikkapa farkut ja kauluspaidat✨ Luvassa on unohtumaton ilta, sillä valkeana kesäyönä valkoisiin pukeutunutta juhlakansaa viihdyttää kukas muu kuin Boom

Boom City DJs palaa Sisikselle!

Viime kesän suosituimpia iltoja Sisäsataman Terassilla olivat Boom City DJs:n tähdittämät bileillat! Asiakkaamme toivoivat tottakai heitä myös tämän vuoden kesäiltojen tunnelmaa nostattamaan, ja me olemme kuulleet nuo toiveet! Takuuvarmaa Boom City DJ:n juhlafiilistä on tarjolla Sisiksellä tänä kesänä seuraavasti: Lauantaina 1.7. 2023 Lauantaina 8.7.2023 Lauantaina

Juhannus upeissa merimaisemissa?

Juhannusta voi viettää upeissa maisemissa myös kaupungissa. Olemme avoinna ja palvelemme keskikesän juhlijoita myös juhannuksena 2023! Lauantaina 24.6. tunnelmaa nostattaa DJ SBN. Mikäli missasit hänen aiemman keikkansa sisiksellä, nyt on aika korjata tapahtunut erhe! Fiilis oli tuolloin huikea ja saimme nauttia yhdestä kesän hauskimmista illoista.

Vaasan upein ulkoilma-kisakatsomo!

Sisäsataman Terassin ulkoilma-kisakatsomo on saanut huikean vastaanoton! Ja tämänhän ymmärtää kyllä, sillä puitteet ovat aivan täydelliset. Aurinkoa, merimaisemaa, kylmää juotavaa, ystävällistä palvelua sekä tietysti se tärkein, eli suuren ihmisjoukon luoma huikea tunnelma! Seuraa ilmoittelua sosiaalisen median kanavissamme, joista löydät ajankohtaiset tiedot aukioloajoista! Kisakatsomo on avoinna