SISÄSATAMAN TERASSIN VIEREEN VEISTOSPUISTO

Vaasan Sisäsatamaan Kuntsin modernin taiteen museon edustalle on pystytetty kuvanveistäjä Laila Pullisen veistos Sibylla. Veljekset Gröndahlin säätiön rahoituksella hankittu veistos on uusin julkinen taideteos Vaasassa.

Laila Pullinen (1933-2015) oli tunnetuimpia suomalaisia kuvanveistäjiä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hänen teoksiaan kuuluu kaikkiin merkittäviin museokokoelmiin, myös Vaasan kaupungin museoiden taidekokoelmiin.

Sisäsatamaan veistospuisto

Vaasan kaupungin museoiden visiona on muodostaa Kuntsin modernin taiteen museon läheisyyteen veistospuiston tyylinen, museon kokoelmaprofiiliin ja toimintaan sopiva julkisten taideteosten keskittymä.

Vt. museotoimenjohtaja Selma Green on tyytyväinen Sisäsataman kunnostuksen valmistumisesta ja siitä, että rantaan saadaan sijoituspaikkaansa täydellisesti sopiva veistos kaupunkilaisten iloksi.

Puiston ensimmäinen taideteos on Laila Pullisen teos Sibylla

Neuvottelut veistoshankinnasta käynnistettiin taiteilijan vielä eläessä. Pullinen kertoi tuolloin näkemyksensä teokselle soveltuvasta sijoituspaikasta ja esitti useita vaihtoehtoja mahdolliseksi veistokseksi. Näitä näkemyksiä kunnioitettiin ja valittu Sibylla-veistos sopiikin kooltaan sekä materiaaliltaan hyvin sijoituspaikkaansa meren äärelle.

Kuva: Laila Pullinen, Sibylla (2003), kuvaaja: Sonja Ahola

Lisätietoa:
https://www.vaasa.fi/tiedote/laila-pullisen-veistos-vaasan-sisasatamaan

TIER sähköpotkulaudat Vaasassa ja talven aukioloajat

Sähköpotkulautojen vuokrauspalvelu TIER on aloittanut toimintansa Vaasassa yhteistyössä Sisäsataman Terassi Oyn kanssa. Vaasa on maailman 75. kaupunki, jossa TIER lanseerattiin. TIERille tärkeitä arvoja ovat kestävä kehitys sekä turvallisuus. TIERin sähköpotkulaudoilla on pisin elinkaari markkinoilla ja ne ovat poikkeuksetta turvallisia kolmien jarrujen ansiosta sekä tupla jousituksen

Terassin aukioloaikoja pidennetty!

Sisäsataman Terassi palvelee 22.6.2020 alkaen pidempään! Tervetuloa ruokailemaan ja viihtymään livekeikkojen parissa. Aukioloajat 22.6. alkaen: Ma 16.00 – 23.00 Ti 16.00 – 23.00 Ke 16.00 – 00.00 To 16.00 – 00.00 Pe 14.00 – 02.00 La 13.00 – 02.00 Su 14.00 – 22.00

SISÄSATAMAN TERASSI UUDISTUU, KESÄN AVAJAISET MAANANTAINA 1.6.

Vaasan Sisäsataman Terassi uudistuu merkittävästi kesään 2020! -Vaasan keskusta-alueen rannan erikoisuutena lankkupizzat tarjolla 1.6. alkaen -Kesän 2020 ohjelma on julkaistu, mukana tähtiartisteja -Uudella laajennusalueella toteutetaan riittävät turvavälit asiakkaille -Terassi toimii nykyään paikallisin voimin ja yrittäjävetoisesti -Vaasan Sport toimii kesän 2020 merkittävänä kumppanina -> koko henkilökunta

LAUANTAISIN: Sisäsatama Saturday Vibes

Lauantaina Terassilla on luvassa todelliset rantabileet! Sisäsatamassa esiintyy lauantaisin viikottain vaihtuva live-esiintyjä ja talon DJ heittää lisäksi löylyä lauantain lauteille koko illan ajan! Luvassa taattua viihdeterassin tunnelmaa valomerkkiin saakka. LIVE keikat klo 18.00 ja 20.00, jonka lisäksi Boom City DJ’s viihdyttää meitä koko illan ajan.

PERJANTAISIN: Vaasa Festival Summer Club

Its finally friday! Perjantai on Sisäsatamassa timantinkovien live-esiintyjien päivä. Tunnetut kotimaiset artistit esiintyvät meille viikottain. Luvassa on esiintyjiä kotimaisen musiikin huipulta viikottain. Live esiintymiset klo 18.00 ja 20.00. Uutena Sisäsataman Terassin talon dj:nä aloittaa Radio NRJ:ltä, Radio Vaasasta ja Boom City radiosta tunnetun vaasalaisen juontaja-mediapersoona

Ravintolapäällikkö, ryhmävaraukset

Mathias Niemi
mathias.niemi@vaasansport.fi
0503471995

 

Yrittäjä, media, ohjelma, markkinointi

Tommi Mäki

tommi@nordiclive.fi

0504344888

© 2020 Sisäsataman Terassi