SISÄSATAMAN TERASSI UUDISTUU, KESÄN AVAJAISET MAANANTAINA 1.6.

Vaasan Sisäsataman Terassi uudistuu merkittävästi kesään 2020!


-Vaasan keskusta-alueen rannan erikoisuutena lankkupizzat tarjolla 1.6. alkaen


-Kesän 2020 ohjelma on julkaistu, mukana tähtiartisteja


-Uudella laajennusalueella toteutetaan riittävät turvavälit asiakkaille


-Terassi toimii nykyään paikallisin voimin ja yrittäjävetoisesti


-Vaasan Sport toimii kesän 2020 merkittävänä kumppanina -> koko henkilökunta ja kokki Vaasan Jäähallin ravintoloiden kautta.


-Avajaisviikolla 1.6. – 7.6. Terassilla esiintyvät mm. Talent Suomi -ohjelmasta tuttu vaasalainen OneViolin (Pekka Niemi), Suomipopilta tuttu Hovimuusikko Ilkka sekä duo Takamaa & Haavisto.


Terassi jatkaa yrittäjävetoisesti paikallisin voimin
Sisäsataman Terassi on saanut uuden omistajan ja toimii tällä hetkellä täysin yrittäjävetoisesti. Terassin koko osakekannan omistaja on nyt vaasalainen mm. Vaasa Festivalia ja Solar Sound Festivalia järjestävä festivaaliorganisaatio Nordic Live, jonka pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja on nykyisin yrittäjä Tommi Mäki. Mäki on nimetty myös Sisäsataman Terassi OY:n toimitusjohtajaksi. Aiemmin Sisäsataman Terassi OY yrityksessä mukana on ollut osakkaana ravintola-alan yhtiö NoHo Partners.


Uusi ruokalista ja yhteistyö Vaasan Sportin kanssa
Sisäsataman Terassin henkilökunta, ravintolapäällikkö ja kokit tulevat uuden yhtyistyön myötä Vaasan Sportin eli Vaasan Jäähallin Ravintolat OY:n kautta. Yhteistyö auttaa molempia tahoja, koska sesongit toiminnassa sijoittuvat eri vuodenaikoihin. Sisäsataman Terassi OY:n ravintolapäällikkönä on aloittanut Vaasan Sportin kotiotteluista tutut Mathias Niemi ja Ramses Jakobsson.

Jokaisesta Sisäsataman Terassilta ostetusta juomasta ohjataan laskennallisesti n. 1e Vaasan Sportin tukemiseen. Tuki on liigaseuralle tärkeä.


Laajennuksella väljyyttä olemassa oleviin asiakaspaikkoihin
Sisäsataman Terassi on hakenut n. 220m2 laajennustilan, joka kalustetaan etenkin viikonloppujen ajaksi luomaan väljyyttä terassin asiakaspaikoille. Terassilla on 300 asiakaspaikkaa tällä hetkellä. Lisää asiakaspaikkoja laajennusalueella ei haeta. Sisäsataman Terassi OY maksaa laajennusalueesta kaupungin määrittämän viikkomaksun koko kesän ajalta. Terassille sijoitetaan kesän 2020 ajaksi myös runsaasti kasveja.


Uudistunut ruokalista
Terassin menu on uudistettu täysin. Saatavilla on nyt kaupungin rantojen ainoat kiviuunipizzat sekä paljon toivotut chicken wingsit. Sisäsataman artesaani -lankkupizzat saatavilla koko kesän ajan, tarjolla viisi eri makuvaihtoehtoa. Kaikki pizzat valmistetaan paikan päällä.

Listalle lisätään lisäksi raikkaat smoothiet, salaatit sekä leivät.


Ohjelmistossa tähtiartistit läpi kesän:
Sisäsataman Terassila on luvassa koko kesän ajan livekeikkoja jokaisena keskiviikkona, torstaina, perjantaina ja lauantaina koko kesän ajan. Jokaiselle päivälle on oma teemansa. Keikat ovat pääsääntöisesti ilmaisia, pois lukien 31.7. Idan ja Kallen keikka.
Uutena Sisäsataman Terassin talon dj:nä aloittaa Radio NRJ:ltä, Radio Vaasasta ja Boom City radiosta tunnetun vaasalaisen juontaja -mediapersoona Tommi Helmisen sekä Antti Helmisen yhteinen dj- duo Boom City DJ’s. Tunnelmaa pidetään yllä kaksikon toimesta tuoreen musiikin, parhaimpien remixien ja takuuvarmojen hittien avulla aina valomerkkiin asti.

TIER sähköpotkulaudat Vaasassa ja talven aukioloajat

Sähköpotkulautojen vuokrauspalvelu TIER on aloittanut toimintansa Vaasassa yhteistyössä Sisäsataman Terassi Oyn kanssa. Vaasa on maailman 75. kaupunki, jossa TIER lanseerattiin. TIERille tärkeitä arvoja ovat kestävä kehitys sekä turvallisuus. TIERin sähköpotkulaudoilla on pisin elinkaari markkinoilla ja ne ovat poikkeuksetta turvallisia kolmien jarrujen ansiosta sekä tupla jousituksen

Terassin aukioloaikoja pidennetty!

Sisäsataman Terassi palvelee 22.6.2020 alkaen pidempään! Tervetuloa ruokailemaan ja viihtymään livekeikkojen parissa. Aukioloajat 22.6. alkaen: Ma 16.00 – 23.00 Ti 16.00 – 23.00 Ke 16.00 – 00.00 To 16.00 – 00.00 Pe 14.00 – 02.00 La 13.00 – 02.00 Su 14.00 – 22.00

SISÄSATAMAN TERASSI UUDISTUU, KESÄN AVAJAISET MAANANTAINA 1.6.

Vaasan Sisäsataman Terassi uudistuu merkittävästi kesään 2020! -Vaasan keskusta-alueen rannan erikoisuutena lankkupizzat tarjolla 1.6. alkaen -Kesän 2020 ohjelma on julkaistu, mukana tähtiartisteja -Uudella laajennusalueella toteutetaan riittävät turvavälit asiakkaille -Terassi toimii nykyään paikallisin voimin ja yrittäjävetoisesti -Vaasan Sport toimii kesän 2020 merkittävänä kumppanina -> koko henkilökunta

LAUANTAISIN: Sisäsatama Saturday Vibes

Lauantaina Terassilla on luvassa todelliset rantabileet! Sisäsatamassa esiintyy lauantaisin viikottain vaihtuva live-esiintyjä ja talon DJ heittää lisäksi löylyä lauantain lauteille koko illan ajan! Luvassa taattua viihdeterassin tunnelmaa valomerkkiin saakka. LIVE keikat klo 18.00 ja 20.00, jonka lisäksi Boom City DJ’s viihdyttää meitä koko illan ajan.

PERJANTAISIN: Vaasa Festival Summer Club

Its finally friday! Perjantai on Sisäsatamassa timantinkovien live-esiintyjien päivä. Tunnetut kotimaiset artistit esiintyvät meille viikottain. Luvassa on esiintyjiä kotimaisen musiikin huipulta viikottain. Live esiintymiset klo 18.00 ja 20.00. Uutena Sisäsataman Terassin talon dj:nä aloittaa Radio NRJ:ltä, Radio Vaasasta ja Boom City radiosta tunnetun vaasalaisen juontaja-mediapersoona

Ravintolapäällikkö, ryhmävaraukset

Mathias Niemi
mathias.niemi@vaasansport.fi
0503471995

 

Yrittäjä, media, ohjelma, markkinointi

Tommi Mäki

tommi@nordiclive.fi

0504344888

© 2020 Sisäsataman Terassi