Keskiviikkoisin: Sisäsatama Live!

Kesäkuusta alkaen keskiviikkoisin Sisäsataman Terassin lavan haltuun ottaa kovat kotimaiset artistit! Luvassa on monipuolinen kattaus ykkösartistien keikkoja. Keikat ovat maksullisia, mutta keikkojen päätyttyä terassille on ilmainen sisäänpääsy. Sisäsatama Live lippuihin kaupan päälle oma valintainen hanajuoma: olut, siideri tai lonkero.

TIER sähköpotkulaudat Vaasassa ja talven aukioloajat

Sähköpotkulautojen vuokrauspalvelu TIER on aloittanut toimintansa Vaasassa yhteistyössä Sisäsataman Terassi Oyn kanssa. Vaasa on maailman 75. kaupunki, jossa TIER lanseerattiin. TIERille tärkeitä arvoja ovat kestävä kehitys sekä turvallisuus. TIERin sähköpotkulaudoilla on pisin elinkaari markkinoilla ja ne ovat poikkeuksetta turvallisia kolmien jarrujen ansiosta sekä tupla jousituksen

Terassin aukioloaikoja pidennetty!

Sisäsataman Terassi palvelee 22.6.2020 alkaen pidempään! Tervetuloa ruokailemaan ja viihtymään livekeikkojen parissa. Aukioloajat 22.6. alkaen: Ma 16.00 – 23.00 Ti 16.00 – 23.00 Ke 16.00 – 00.00 To 16.00 – 00.00 Pe 14.00 – 02.00 La 13.00 – 02.00 Su 14.00 – 22.00

SISÄSATAMAN TERASSI UUDISTUU, KESÄN AVAJAISET MAANANTAINA 1.6.

Vaasan Sisäsataman Terassi uudistuu merkittävästi kesään 2020! -Vaasan keskusta-alueen rannan erikoisuutena lankkupizzat tarjolla 1.6. alkaen -Kesän 2020 ohjelma on julkaistu, mukana tähtiartisteja -Uudella laajennusalueella toteutetaan riittävät turvavälit asiakkaille -Terassi toimii nykyään paikallisin voimin ja yrittäjävetoisesti -Vaasan Sport toimii kesän 2020 merkittävänä kumppanina -> koko henkilökunta

LAUANTAISIN: Sisäsatama Saturday Vibes

Lauantaisin lavan ja yleisön haltuun ottaa viime kesänä yleisön ihastuttanut BoomCity DJ’s sekä vierailevat DJ:t. Luvassa on kovimpia hittejä koko illan täydeltä.

PERJANTAISIN: Vaasa Festival Summer Club

Perjantaisin luvassa on monipuolisia ja viihdyttäviä bilebändejä, trioja, trubaduureja sekä cover yhtyeitä Vaasa Festivalin hengessä. Vaasa Festival on kolmipäiväinen musiikin, viinin ja ruuan festivaali Vaasan sisäsatamassa Elokuussa 5.-7.8.2021. Ohjelmistossa Bonnie Tyler (UK), Eppu Normaali Miriam Bryant (SWE), Apulanta, Lauri Tähkä, Vesala, Amorphis, Arttu Wiskari, BEHM,

Ravintolapäällikkö, ryhmävaraukset

Mathias Niemi

mathias@sisasatamanterassi.fi

0503471995

Yrittäjä, media, ohjelma, markkinointi

Tommi Mäki

tommi@sisastamanterassi.fi

0504344888

© 2020 Sisäsataman Terassi