TIER elektriska kickboards i Vasa

Elektrisk kickboarduthyrningstjänst TIER har startat sin verksamhet i Vasa i samarbete med Sisäsataman Terassi Oy. Vaasa är den 75: e staden i världen där TIER lanserades. Hållbar utveckling och säkerhet är viktiga värden för TIER. TIER elektriska kickboards har den längsta livscykeln på marknaden och är alltid säkra tack vare de tre bromsarna och den dubbla upphängningen. Varje körning på TIER är klimatkompenserad.

Tjänsten fungerar helt via en mobilapplikation, där du kan hitta närmaste elektriska kickboards och hyra den för eget bruk. Den mobila applikationen som möjliggör hyrning kan laddas ner från AppStore och GooglePlay-butiken. Du kan använda det elektriska sparkortet på din telefon genom att läsa QR-koden på kortet. Aktiveringsavgiften är € 1 och för användning betalar du bara 25 cent per minut. Betalning sker via Paypal eller betalkort. Efter åkturen kan den elektriska kickboard parkeras var som helst inom leveransområdet.

Sisäsataman Terassi Oy ansvarar för driften av Vaasas TIER-verksamhet. Personal, färjeuppsamling och lastning av personal från Sisäsatama Terrace. TIER-tjänsten har kundservice på finska och engelska. Platserna i Vasa har utformats och implementerats tillsammans med Vasa stad och några få privatpersoner och företag. Elektriska kickboards är underkastade samma trafikregler som cyklister, det vill säga att gå på gångstigar är inte tillåtet. Använd hjälm som på en cykel, det vill säga det rekommenderas.

Öppettiderna på vintern

Vi är stängda under vintersäsongen. Vi öppnar igen i april 2021. Tack till alla våra kunder för sommarsäsongen!

TIER elektriska kickboards i Vasa

Elektrisk kickboarduthyrningstjänst TIER har startat sin verksamhet i Vasa i samarbete med Sisäsataman Terassi Oy. Vaasa är den 75: e staden i världen där TIER lanserades. Hållbar utveckling och säkerhet är viktiga värden för TIER. TIER elektriska kickboards har den längsta livscykeln på marknaden och

Terrassens öppettider förlängd!

Inner Harbor Harbor kommer att vara öppen längre från 22 juni 2020! Välkommen att äta och njuta av live spelningar. Öppettider 22.6. från:Mån 16.00 – 23.00Tis 16.00 – 23.00Ons 16.00 – 00.00Tors 16.00 – 00.00Fre 14.00 – 02.00Lör 13.00 – 02.00Sön 14.00 – 22.00

EN SKULPTURPARK BREDVID TERRASSEN I INRE HAMNEN

En skulptur, som går med namnet Sibylla, gjord av skulptören Laila Pullinen har lagts framför Kuntsi museum för modern konst. Skulpturen, som är finansierad via bröderna Gröndahls fond, är det nyaste offentliga konstverket i Vasa. Laila Pullinen (1933-2015) var en av de mest kända finska

LÖRDAG: SATURDAY VIBES

På lördagar kommer scenen och publiken att tas över av BoomCity DJ’s, som var älskad av publiken förra sommaren, samt gäst-DJs. Det kommer att finnas några av de tuffaste träffarna under hela kvällen.   Program: 17.7.2021 Saturday Vibes: BOOM CITY DJ’s + support Manuel Herrero