TISDAG: tASTING TUESDAY

På tisdag får smaklökarna njuta till topp kl 18.00 – 19.30. Inre hamnens egna vinexpert, Janne Mäki, tar oss med i världen av champagne, mousserande vin, vitvin, rödvin samt rosévin. Vinprovningens vintyp ändrar varje vecka, och det löns definitivt att uppleva dem alla! Det finns bara ett begränsat antal biljetter till salu varje natt (40), så köp dina biljetter i god tid och säkra din plats.

Biljetten inkluderar: provsmakning av fem olika viner, ett smakprogram på cirka 1,5 timmar och en maträtt vald av kocken.
Efter provsmakningen finns det möjlighet att stanna kvar på kvällen på terrassen.

NOTERA! Det finns också gratis och gratis ingång till terrassen på provsmakningskvällar. Guidad och betald provsmakning kommer att hållas i det begränsade området.

TIER elektriska kickboards i Vasa

Elektrisk kickboarduthyrningstjänst TIER har startat sin verksamhet i Vasa i samarbete med Sisäsataman Terassi Oy. Vaasa är den 75: e staden i världen där TIER lanserades. Hållbar utveckling och säkerhet är viktiga värden för TIER. TIER elektriska kickboards har den längsta livscykeln på marknaden och

Terrassens öppettider förlängd!

Inner Harbor Harbor kommer att vara öppen längre från 22 juni 2020! Välkommen att äta och njuta av live spelningar. Öppettider 22.6. från:Mån 16.00 – 23.00Tis 16.00 – 23.00Ons 16.00 – 00.00Tors 16.00 – 00.00Fre 14.00 – 02.00Lör 13.00 – 02.00Sön 14.00 – 22.00

EN SKULPTURPARK BREDVID TERRASSEN I INRE HAMNEN

En skulptur, som går med namnet Sibylla, gjord av skulptören Laila Pullinen har lagts framför Kuntsi museum för modern konst. Skulpturen, som är finansierad via bröderna Gröndahls fond, är det nyaste offentliga konstverket i Vasa. Laila Pullinen (1933-2015) var en av de mest kända finska

LÖRDAG: SATURDAY VIBES

På lördagar kommer scenen och publiken att tas över av BoomCity DJ’s, som var älskad av publiken förra sommaren, samt gäst-DJs. Det kommer att finnas några av de tuffaste träffarna under hela kvällen.   Program: 17.7.2021 Saturday Vibes: BOOM CITY DJ’s + support Manuel Herrero